Over ons

Altena Verduurzaamt Slim – energieloket

Altena Verduurzaamt Slim is een initiatief van gemeente Altena om haar inwoners, bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties op één plaats onafhankelijk te informeren over energiesparing en duurzame energie. Voor inwoners is er de website AltenaWoontSlim.

Op deze website (Altena Onderneemt Slim) vinden ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties de informatie voor hun duurzaamheidsopgave.

logo altena onderneemt

Doel website

De website geeft informatie die u helpt om te bepalen wat voor u van belang is.  Verder hebben we digitale checks opgenomen waarmee u bijvoorbeeld kunt zien welke maatregelen u kunt nemen of welke subsidies er zijn.

Vragen

Vragen over energie verduurzaming en besparing kunt u aan ons stellen door uw contactgegevens en uw vraag aan ons te sturen via het formulier op de contactpagina. Wij streven er naar binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.

Opmerkingen

Als u suggesties voor verbeteringen of aanvullingen van de website heeft: ook die zijn welkom. Stuur ze ons via het formulier op de contactpagina.